מרק שעועית אדומה

מרק עשיר ומחמם, עם מגוון ירקות וצבעים.

מרק שעועית אדומה
רכיבים למתכון מרק שעועית אדומה
2 כוסות שעועית אדומה
2 גזרים
2 קישואים
1 בצל בינוני
2 כפות אבקת מרק
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה אדומה מתוקה
3 שיני שום כתושות
3 כפות קמח
אופציה: פרוסות נקניק קבנוס
אופן הכנת מתכון מרק שעועית אדומה

משרים את השעועית ללילה ,ומבשלים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך חלקי ומסננים. בסיר מניחים את השעועית, ירקות ותבלינים ומכסים במים עד הסוף, מבשלים עד שהשעועית רכה. בנפרד להכין רביכה: לטגן את השום הכתוש בשמן, להוסיף 3 כפות קמח ולערבב עד שנעשה חום בהיר. לאחר מכן להוסיף למרק את רסק העגבניות, הפפריקה, מלח ואת רביכת הקמח עם השום. לטעום ולתקן ולהמשיך בבישול כעשר דקות נוספות. אפשר להוסיף למרק פרוסות של נקניק קבנוס לקראת סוף הבישול.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf