Tivoni Lizuf

דלעת ערמונים צלויה

מתכון נפלא לדלעת המיוחדת הזו, מתוק, נימוח וכל כך טעים.
מתכון דלעת ערמונים צלויה
רכיבים למתכון דלעת ערמונים צלויה
4 דלעת ערמונים
3 כפות שמן זית
4 כפות ליצוף
3 כפות תרכיז רימונים
מלח
אופן הכנת מתכון דלעת ערמונים צלויה
מחממים תנור ל- 180 מעלות. חוצים את הדלעות ומסירים את הגרעינים, בעזרת מזלג דוקרים את פנים הדלעת. מפזרים מלח ופלפל גרוס, מניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 30 דקות. בינתיים מרתיחים במחבת את שמן הזית, הליצוף ותרכיז הרימונים ומבשלים 2-3 דקות. לאחר 30 דקות מוציאים את הדלעות ומברישים בעזרת מברשת בנוזל בצורה נדיבה ואופים עוד 15 דקות.
קטגוריות מתכונים