פשטידת תרד וגבינת קוטג'

פשטידה דלת קלוריות, שילוב נפלא של תרד וגבינות.

פשטידת תרד וגבינת קוטג'
רכיבים למתכון פשטידת תרד וגבינת קוטג'

300 גר' תרד קפוא
250 גר' גבינה צהובה מגורדת
2 קוטג'
4 ביצים
6 כפות קמח תופח
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנת מתכון פשטידת תרד וגבינת קוטג'

מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים קלות תבנית פיירקס. מפשירים את התרד, סוחטים את המים וקוצצים. מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור לאפיה של כ-45 דקות. מוציאים ומצננים.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf