פסטה ברוטב תרד

מנה קייצית פשוטה ומרעננת, עשירה בברזל.

פסטה ברוטב תרד
רכיבים למתכון פסטה ברוטב תרד
להגשה: ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.
500 גרם פסטה פפרדלה –מוכנה על פי הוראות היצרן ומסוננת.
300 גרם תרד
¼ כוס שמן זית
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור
1/3 כפית פלפל צ'ילי גרוס
1 חבילת שמנת לבישול (10% שומן)
אופן הכנת מתכון פסטה ברוטב תרד

מאדים את התרד בסיר סגור עד שהוא מתרכך. שמים במחבת את השמן והשום ומטגנים עד שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים את התרד, ממליחים ומפלפלים. מטגנים 3-4 דקות ומוסיפים את פלפל הצ'ילי הגרוס והשמנת. מוסיפים את הפסטה למחבת עם התרד. בוחשים היטב ומגישים מיד.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf