תרד מאודה עם טופו ושומשום

מתכון צמחי, בריא וטעים, עשיר בחלבונים מן הצומח ובברזל.

מתכון תרד מאודה עם טופו ושומשום
רכיבים למתכון תרד מאודה עם טופו ושומשום
800 גרם עלי תרד טריים
1 חב' טופו רך חתוכה לקוביות
4 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 כפות זרעי שומשום קלויים
3 כפות רוטב סויה
2 כפות ליצוף
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנת תרד מאודה עם טופו ושומשום
במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומאדים תוך כדי ערבוב את עלי התרד כ – 2 דקות. מוסיפים פנימה את קוביות הטופו, השום והבצל הירוק וממשיכים לאדות כ – 3 דקות נוספות. מוסיפים למחבת את רוטב הסויה, זרעי השומשום, הליצוף והפלפל השחור, מערבבים ומכבים את האש.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf