פשטידת תפו"א ותרד

פשטידה נפלאה של תפוחי אדמה, עשירה בברזל.

פשטידת תפו"א ותרד
רכיבים למתכון פשטידת תפו"א ותרד

750 גר' תפו"א קלופים מבושלים, מסוננים, ומעוכים
400 גר' תרד קפוא (מופשר וסחוט)
4 ביצים
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
4 כפות פירורי לחם
¼ כוס שמיר קצוץ דק
5 גבעולי נענע קצוצים
מלח, פלפל - לפי הטעם האישי

אופן הכנת מתכון פשטידת תפו"א ותרד

מערבבים את הכל יחד ומעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס משומנת. אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf