מרק קל הכנה של עגבניות, עשיר בסיבים תזונתיים.

רכיבים למתכון מרק עגבניות עם שיבולת שועל
אופן הכנת מתכון מרק עגבניות עם שיבולת שועל
קולים את שיבולת השועל במחבת יבשה, בבחישה מתמדת ( יש להקפיד לא לשרוף! ) עד להזהבה ומניחים בצד. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי עד שמזהיבים. מרסקים את העגבניות בממחה או במעבד מזון. מוסיפים ביחד את המים ושיבולת השועל לתערובת הירקות. מבשלים על אש נמוכה 15 דקות. מתבלים ברוטב סויה, ליצוף, מלח ופלפל. מבשלים עוד כ 5-10 דקות ומקפידים לבחוש תוך כדי. מגישים חם.