עוגיות שיבולת שועל ותפוחים ללא סוכר

עוגיות עשירות בסיבים תזונתיים של שיבולת שועל ותפוחים, ללא סוכר.

עוגיות שיבולת שועל ותפוחים
רכיבים למתכון עוגיות שיבולת שועל ותפוחים
¾ כוס שיבולת שועל
¾ כוס קמח מלא
2 כפות שמן
1 תפוח גרנד סמיט (ירוק) מגורד
¼ כוס אגוזי מלך קצוצים
קליפת לימון או תפוז מגורדת
¾ כוס מים
¾ כוס תמרים יבשים קצוצים
½ כוס ליצוף
2 כפיות תמצית וניל
מעט מלח
אופן הכנת מתכון עוגיות שיבולת שועל ותפוחים

מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה, משטחים בתבנית אפייה משומנת. אופים ב-190 מעלות כ-25 דקות, עד להשחמה קלה, מצננים את התבנית וחותכים לריבועים קטנים.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf