קדירת בשר בנוסח בלקני

קדירת בשר מהבילה, מלאת ריחות וטעמים.

קדירת בשר בנוסח בלקני
רכיבים למתכון קדירת בשר בנוסח בלקני

½ כוס שמן זית
½1 ק"ג כתף בקר חתוכה לקוביות גדולות
2 גבעולי כרשה פרוסים
3 שיני שום קצוצות
½ כוס שזיפים מיובשים
3 בצלים קצוצים גס
1 חב' פטריות שמפיניון שלמות
1 כוס מיץ שזיפים מיובשים
1 כוס מיץ רימונים
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
¼ כפית קינמון
מלח, פלפל שחור
להגשה-¼ כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנת מתכון קדירת בשר בנוסח בלקני

מחממים שמן בסיר רחב, מטגנים את הבשר ומעבירים לכלי נפרד, מוסיפים לסיר את הירקות: כרשה, שום, בצל, פטריות ושזיפים, מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים את כל שאר הרכיבים. מבשלים על אש קטנה כשעתיים, לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה ומגישים עם אורז.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf