דג דניס פיקנטי

דג מובחר וטרי, עם מעט תבלינים. כמה פשוט ככה טעים.
מתכון דג דניס פיקנטי
רכיבים למתכון דג דניס פיקנטי
4 פילטים של דג דניס
2 עגבניות טריות קצוצות לקוביות קטנות
2 פלפלים ירוקים
1 פלפל אדום
1בצל חתוך לטבעות
½ כוס יין לבן חצי יבש
5-6 שיני שום
1 כף רוטב סויה
שמן זית
אופן הכנת מתכון דג דניס פיקנטי
מחממים במחבת את שמן הזית. מוסיפים למחבת את פרוסות הבצל והפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים מעט, אך לא משנים עדיין את צבעם. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת נתחי הדג, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את רוטב הסויה. מוסיפים למחבת חצי כוס יין לבן חצי יבש. מוסיפים את פלפלוני הצ'ילי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות נוספות. מוציאים את נתחי הדג וממשיכים לבשל על אש גדולה עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. מחזירים את הדג, מערבבים ומגישים מייד.

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf