דג לברק ברוטב חרדל

מתכון לדג טעים ברוטב קרמי, קל להכנה.
מתכון דג לברק ברוטב חרדל
רכיבים למתכון דג לברק ברוטב חרדל
פילטים מ-2 דגי לברק
50 גרם חמאה
מיץ מחצי לימון
1/3 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית חרדל
1 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
מלח ופלפל לבן
אופן הכנת מתכון דג לברק ברוטב חרדל
מטפטפים מיץ לימון על נתחי הדג. ממליחים ומפזרים מעל מעט פלפל לבן. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הדגים משני הצדדים, כל צד כדקה וחצי. מוציאים את הדגים מהמחבת, נזהרים שלא יתפרקו ומעבירים לצלחת הגשה. מגרדים את שאריות הדג שבמחבת ומוסיפים אליהן את השמנת המתוקה, החרדל והאורגנו הקצוץ. יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf