דג סול עם לימון ופטרוזיליה

דג טעים וקל להכנה, ברוטב לימוני טעים וריחני.
מתכון דג סול עם לימון ופטרוזיליה
רכיבים למתכון דג סול עם לימון ופטרוזיליה
קליפה מגוררת מחצי לימון
5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
מלח ופלפל שחור
2 כפות קמח תירס
½ כוס קמח
4 פילטים של דג סול (אפשר גם קפואים שהופשרו(
מעט שמן זית
מיץ מ-1 לימון
אוכן הכנת מתכון דג סול עם לימון ופטרוזיליה
מערבבים את קליפת הלימון עם מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח וקמח התירס. טובלים את הפילטים בקערת הקמח היטב משני הצדדים. מחממים מחבת עם מעט שמן זית. טובלים את הפילטים המקומחים בתערובת הלימון ומטגנים במחבת משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לכלי הגשה. מוסיפים את תערובת הלימון שנשארה למחבת לשתי דקות ושופכים את התערובת על הדגים.

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf