דגי אמנון בעשבי תיבול

מתכון מצויין לדגים, נפלא גם לאירוח.
מתכון דגי אמנון בעשבי תיבול
רכיבים למתכון דגי אמנון בעשבי תיבול
2 דגי אמנון שלמים
8 יחידות פלחי לימון חתוכים לקוביות
½ כוס שמן זית
1/3 כוס יין לבן
1 כפית פלפל שחור גרוס
6 כפות פטרוזיליה קצוצה
 3כפות פלפלים ירוקים ואדומים חתוכים לקוביות
מעט עשבי תיבול (שמירטרגוןריחן(
מעט פלפל אדום חריף (לאוהבי חריף(
מלח לפי הטעם
אופן הכנת מתכון דגי אמנון בעשבי תיבול
חורצים חתכים לרוחבם של הדגים, מערבבים את כל החומרים למרינדה. משרים את הדגים כשעתיים בתוך המרינדה והופכים מדי פעם. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf