דגים ביין ופטריות

דגים ברוטב עשיר, ארוחה בתבנית, חגיגית גם לאירוח.
מתכון דגים ביין ופטריות
רכיבים למתכון דגים ביין ופטריות
1 ק"ג פילה של דגים לבנים
1 כוס יין לבן
1 בצל קצוץ
250 גר' פטריות
¼ כוס שמן זית
4 כפות פירורי לחם
200 גר' גבינת קשקבל מגוררת
פלפל לבן, פלפל שחור ומלח לפי הטעם
אופן הכנת מתכון דגים ביין ופטריות
מטגנים בצל ופטריות עד הזהבה, מוסיפים את היין והתבלינים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות. מניחים את הדגים בתבנית משומנת ויוצקים מעליהם את רוטב היין. מפזרים מעל את פירורי הלחם והגבינה ואופים 20 דקות בחום בינוני.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf