חזה ברווז צלוי בליצוף

חזה ברווז עשיר בניחוח אסיאתי וטעם נהדר.
מתכון חזה ברווז צלוי בליצוף
רכיבים למתכון חזה ברווז צלוי בליצוף
5 יחידות חזה ברווז (כולל העור והשומן(
2 ליטר מים
1 צנצנת ליצוף- ממתיק טבעי ובריא
1 שורש ג'ינג'ר חתוך לקוביות
½ צרור כוסברה שטוף כולל הגבעולים
1 כוס רוטב סויה
5 יח' כוכבי אניס
10 עלי קפיר ליים
2 גבעולי למון גראס
לקישוט: 5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
אופן הכנת מתכון חזה ברווז צלוי בליצוף
מכניסים לתוך סיר עם מים את כל המרכיבים למעט הברווז ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מכניסים את הברווז ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הרוטב. לאחר שעה וחצי של בישול מוציאים את הברווז ומעבירים אותו למחבת לטיגון בשמן עמוק למשך דקה וחצי עד לקבלת ציפוי פריך. לאחר הטיגון חותכים את הברווז לקוביות. יוצקים מעט מהרוטב ומקשטים בבצל ירוק קצוץ טרי.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf