חזה עוף ברוטב פטריות

מתכון נהדר לחזה עוף עם תוספות מפתיעות.

חזה עוף ברוטב פטריות
רכיבים למתכון חזה עוף ברוטב פטריות
6 יחידות חזה עוף
מלח, פלפל, פפריקה
1 כוס מרק עוף
¼ כוס יין לבן
½ כפית קארי
2 כפות קמח
1 קופסת פטריות מסוננת
אופן הכנת מתכון חזה עוף ברוטב פטריות
מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל ופפריקה. מניחים בתבנית אפיה מרובעת. מרתיחים את המרק, מוסיפים את היין והקארי ויוצקים על העוף. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני 30 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 20 דקות. מוציאים את העוף ומסננים את הרוטב שנוצר ושומרים בצד. מכינים את הרוטב: מערבבים את הקמח עם הרוטב המסונן, ומבשלים על אש קטנה עד שיסמיך. מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות דקות ומחממים. להגשה, יוצקים את הרוטב על מנות העוף.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf