ממרח פיקנטי של שעועית, להגשה עם נאצ'וס וסלסת עגבניות.

רכיבים למתכון ממרח שעועית לבנה/אדומה
2 כוסות שעועית לבנה או אדומה - מושרית ללילה במים
1 כף מלח גס
1 בצל קצוץ מטוגן
4 כפות שמן זית
2 שיני שום
מלח, פלפל שחור
1 פלפל אדום חריף קצוץ דק
3 כפות כוסברה קצוצה
אופן הכנת מתכון ממרח שעועית לבנה/ אדומה
מסננים את השעועית, מניחים בסיר את השעועית, מלח גס, שיני שום, מוסיפים מים ומבשלים עד שהשעועית רכה לגמרי. טוחנים את התערובת ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הבצל המטוגן, הפלפל האדום והכוסברה. מוסיפים שמן זית ומתבלים על פי הצורך. שומרים במקרר.