מרק ריבולטה כפרי

מרק איטלקי המשלב ירקות טריים ולחם כפרי, טעים ומומלץ מאוד!

מרק ריבולטה כפרי
רכיבים למתכון מרק ריבולטה כפרי
½ כוס שמן זית
½ כוס פטרוזיליה קצוץ
4 בצלים סגולים קצוצים
4 שיני שום קצוצים
2 ראש סלרי קצוץ
½ ק"ג גזר קצוץ
1 קופסה של עגבניות קלופות מסוננות - 800 גרם
1 כוס יין לבן יבש
250 גרם שעועית לבנה קטנה (אפשר קפואה)
3 חבילות עלי מנגולד קצוצים גס ( רק החלק הירוק ) -800 גרם עד ק"ג
2 כיכרות לחם ג'בטה קרועות ללא קרום
מלח, פלפל שחור
אופן הכנת המתכון מרק ריבולטה כפרי
בסיר גדול מחממים שמן זית ומטגנים פטרוזיליה, שום, סלרי, בצל וגזר כ- 30 דקות. מוסיפים חצי מכמות השעועית והעגבניות, מכסים במים ומבשלים 30 דקות נוספות. במעבד מזון טוחנים את יתרת השעועית ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים מים עד הסוף ומוסיפים לחם, מלח ופלפל מגישים חם (לאחר שהלחם סופג את כל הנוזלים).
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf