פולנטה

תוספת טעימה וקלה להכנה על טהרת התירס.הולך נהדר כתוספת לבשרים עשירים ברוטב, דגים ועופות.

פולנטה
רכיבים למתכון פולנטה

1 כוס קמח תירס
3 כפות חמאה
2 וחצי כוסות מים
2 כוסות ציר עוף
3 עלי מרווה קצוצים
1/3 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
1/3 כוס מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות

אופן הכנת מתכון פולנטה
בסיר ממיסים 2 כפות חמאה, מוסיפים מרווה ומערבבים. מוסיפים מים וציר עוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וטורפים במהירות נמוכה, מוסיפים פרמז'ן, מוצרלה וחמאה ומורידים מהאש.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf