לביבות תירס פיקנטיות וצבעוניות, עשירות בטעמים.

רכיבים למתכון לביבות תירס מקסיקניות
1 בצל אדום קצוץ
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 פלפל אדום חריף קצוץ
400 גרם גרגרי תירס
½ כוס כוסברה קצוצה
3 בצלים ירוקים קצוצים
3 ביצים
1 כוס קמח
½ כוס פירורי לחם
1 כוס חלב
מלח
פלפל שחור טחון
קמח תירס – לציפוי
שמן תירס- לטיגון
אופן הכנת מתכון לביבות תירס מקסיקניות
מערבבים בקערה את כל הרכיבים מלבד קמח התירס. יוצרים קציצות עגולות וקטנות מצפים בקמח תירס. מחממים שמן תירס במחבת ומטגנים את לביבות התירס מצד אחד עד הזהבה, הופכים ושוב מטגנים את הצד השני עד הזהבה. מגישים עם יוגורט עיזים או סלסת עגבניות.