פירה תפו"א עם תירס ועשבי תיבול

פירה תפוחי אדמה עם תוספות מפתיעות שילדים תמיד שמחים לאכול.

פירה תפו"א עם תירס ועשבי תיבול
רכיבים למתכון פירה תפו"א עם תירס ועשבי תיבול

1.5 ק"ג תפו"א
2-3 קלחי תירס
4 כפות שמן זית
25 גר' חמאה (לא חובה)
¼ כוס עלי מרווה קצוצים גס
¼ כוס עלי זעתר קצוצים גס
חצי כוס חלב
1 כף רוטב סויה מתוק
½1 כפיות מלח
שפע פלפל שחור

אופן הכנת מתכון פירה תפו"א עם תירס ועשבי תיבול

מבשלים בסיר גדול עם מים תפו"א ואת קלחי התירס עד שהכל מתרכך. מסננים הכל, מקלפים את תפו"א ומועכים. מוציאים את גרעיני התירס מהקלחים ומוסיפים למחית תפוחי האדמה. מחממים בסיר גדול חמאה +שמן זית, מוסיפים את הזעתר והמרווה ומטגנים עד שהעלים הופכים לפריכים. מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והתירס, החלב, רוטב הסויה, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מגישים חם.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf