חמין ספגטי

ארוחה שלמה בסיר אחד, חמין משודרג שילדים מאוד אוהבים.

חמין ספגטי
רכיבים למתכון חמין ספגטי
1 בצל בינוני
5 תפוחי אדמה
3 גזרים
1 כפית אבקת מרק עוף
1 עוף שלם חתוך לרבעים
300 גרם ספגטי מוכן ע"פ הוראות היצרן ומסונן
מלח, פלפל שחור
½ כוס מים
3 כפות שמן זית
 
אופן הכנת מתכון ממרח חמין ספגטי
בסיר עם שמן זית מזהיבים בצל, מלח ופלפל ומוסיפים ½ כוס מים. מעליהם מניחים את תפוחי אדמה והגזרים פרוסים, מעל בוזקים את אבקת המרק. על תפוחי האדמה להניח את חתיכות העוף ומעל להכל את הספגטי. להשתדל שהספגטי לא יהיה צמוד לדפנות הסיר אלא מונח בצורת פירמידה. לבשל על אש נמוכה לפחות 4 שעות אפשר על פלטת שבת למשך כל הלילה. ניתן להוסיף ביצים קשות שבושלו מבעוד מועד ולהניח כל הלילה בסיר.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf