טופו ברוטב משמש וליצוף- ללא סוכר

קינוח או חטיף לשעות אחרי הצהריים, עשיר בחלבונים וסידן מן הצומח.

טופו ברוטב משמש וליצוף
רכיבים למתכון טופו ברוטב משמש וליצוף
2 כפות חמאה – ללא מלח
4 כפות ליצוף
4 משמשים טריים מעוכים למחית (ניתן גם להשתמש ב-4 כפות ריבת משמש ללא סוכר)
¼ כפית תמצית וניל
1 חבילת טופו (כ- 300-400 גרם) חתוכה לקוביות קטנות
 
אופן הכנת מתכון טופו ברוטב משמש וליצוף
בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים ליצוף, את תמצית הוניל ואת מחית המשמשים, וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב על מנת להסמיך מעט את הרוטב. מוסיפים את קוביות הטופו ומערבבים בעדינות, מסירים מן האש ומגישים בצלחות אישיות עם גלידת וניל.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf