טופו מוקפץ עם ברוקולי ברוטב ליצוף

תבשיל בריא ועשיר בויטמינים, מוגש על מצע אורז.

 

טופו מוקפץ עם ברוקולי ברוטב ליצוף
רכיבים למתכון טופו מוקפץ עם ברוקולי ברוטב ליצוף
4 כפות שמן זית
800 גרם ברוקולי
1 חב' טופו חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
4 כפות רוטב סויה
2 כפות ליצוף או ליצוף ברי
1 כף עלי טימין טריים
מעט מלח - לפי הצורך
3 כפות יין לבן – לא חובה
אופן הכנת טופו מוקפץ עם ברוקולי ברוטב ליצוף

בקערה משרים את הקוביות הטופו עם הליצוף, רוטב הסויה ושיני השום לשעה לפחות. במחבת מחממים את שמן הזית ומקפיצים את פרחי הברוקולי כ – 7 דקות. מוסיפים פנימה את קוביות הטופו עם המרינדה של רוטב הסויה והשום ומערבבים. מוסיפים יין לבן ומלח אם צריך ואת עלי הטימין. מבשלים כ 10 דקות נוספות ומגישים מיד.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf