טופו מוקפץ עם פטריות

מתכון קל להכנה, בריא וטעים. עשיר בחלבון וסידן מן הצומח.

טופו מוקפץ עם פטריות
רכיבים למתכון טופו מוקפץ עם פטריות
400 גרם טופו חתוך לקוביות גדולות
1 חב' של פטריות יער
1 חב' של פטריות שמפיניון
2 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
פלפל גרוס לפי הטעם
3 כפות כוסברה קצוצה
אופן הכנת טופו מוקפץ עם פטריות

במחבת רחבה מחממים את שמן השומשום. מוסיפים פנימה את קוביות הטופו והשום ומקפיצים מעט. חותכים את הפטריות לחתיכות גדולות ומוסיפים למחבת. מוסיפים פנימה את שיני השום הקצוצות, רוטב הסויה והפלפל הגרוס. ממשיכים להקפיץ עוד כ- 5 דקות על אש גבוהה. מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf