כבדי עוף מתוקים- ללא סוכר

מתכון נפלא וקל הכנה לכבדי עוף, עשיר בחלבונים ובברזל. הולך נהדר עם תוספת של פירה.

כבדי עוף מתוקים
רכיבים למתכון כבדי עוף מתוקים
4 כפות שמן זית
500 גר' כבדי עוף
1 בצל חתוך לרצועות דקות
2 כפות ליצוף
מעט נענע קצוצה
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
שבבי צ'ילי
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
½ כוס יין אדום
אופן הכנת מתכון כבדי עוף מתוקים
מטגנים במחבת שמן זית עם בצל עד להזהבה, מוסיפים את כבדי העוף ומזהיבים אותם קלות מכל הצדדים. מוסיפים יין אדום, ליצוף, נענע, שבבי הצ'ילי, מלח ופלפל ומכסים את המחבת. מבשלים 10 דקות על אש נמוכה. מפזרים את הבצל הירוק, הקצוץ ומגישים עם פירה.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf