כרוב עם צימוקים

תוספת טעימה ובריאה, כרוב עם שילובי טעם מפתיעים.

כרוב עם צימוקים
רכיבים למתכון כרוב עם צימוקים
1 כרוב לבן קצוץ לרצועות דקות
50 גרם צימוקים שהושרו במים ללילה וסוננו
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 כפות שמן זית
2 שיני שום מעוכות
מלח לפי הטעם
מעט אגוז מוסקט, רצוי מגורר טרי
אופן הכנת מתכון כרוב עם צימוקים
בסיר רחב ושטוח מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את הבצל, השום והצימוקים. מוסיפים פנימה את רצועות הכרוב וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב מתמיד כ-15 דקות. הכרוב צריך להתרכך אך לא מדי. מתבלים ומגישים חם.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf