כרובית ברוטב גבינה

מתכון קל וטעים לכרובית אפויה בריח גבינות שיטריף את כל הבית.

כרובית ברוטב גבינה
רכיבים למתכון כרובית ברוטב גבינה
1 כרובית גדולה מופרדת לפרחים, מבושלת חצי בישול או מאודה, מסוננת
2 כפות קרם פרש / שמנת חמוצה
50 גרם גבינה צהובה (אמנטל / גרוייר) מגוררת
50 גרם גבינה פרמז'ן מגוררת
פלפל גרוס
צ'ילי גרוס
100 מ"ל מים חמים
אופן הכנת מתכון כרובית ברוטב גבינה
בסיר קטן מרתיחים מים עם שמנת ומערבבים, מבשלים עד הסמכה.מוסיפים לסיר גבינות ותבלינים ומורידים מהאש. מסדרים את הכרובית בתבנית משומנת ועליה יוצקים את רוטב הגבינות. אופים כ–7 דקות בחום של 200 מעלות.

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf