כרובית בשום

תוספת רעננה של כרובית בטעמים חזקים של שום וחרדל.

כרובית בשום
רכיבים למתכון כרובית בשום
כרובית גדולה מפורקת לפרחים
3 כפות שמן זית לטיגון הכרובית
2 כפיות שום כתוש גדושות
2 כפיות מיץ לימון
1 כף חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן הכנת מתכון כרובית בשום
חולטים את הכרובית במים חמים (חצי בישול) ומסננים היטב.מטגנים את פרחי הכרובית בשמן זית עד הזהבה מלאה ומניחים בצד. מערבבים בקערה את פרחי הכרובית המטוגנים עם השום, הפטרוזיליה הקצוצה, מיץ הלימון, המלח, הפלפל, החרדל, ושמן הזית ושומרים במקרר כשעתיים לספיגת טעמים. מגישים קר או פושר.

 

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf