לביבות מתוקות וטעימות. אהובות על ילדים במיוחד, ללא טיגון.רכיבים למתכון לביבות בטטה2 ק"ג בטטות מבושלות וקלופותשמן זית לטיגון1 כפית מלח½ כפית פלפל שחור2 כפות סויה2 כוסות קמח4 כפות ליצוף2 ביציםאופן הכנת מתכון לביבות בטטהמערבבים את כל הרכיבים,יוצרים לביבות ומטגנים בשמן זית. ניתן גם לאפות על נייר אפייה משומן 20-30 דקות בחום בינוני, עד הזהבה.קטגוריות מתכוניםארוחות ערבבריאים במיוחדירקותמאכלים לילדיםמתכוני ליצוףמתכונים צמחונייםפשטידות ולביבות