לביבות גבינה ותפוחי אדמה

לביבות טעימות וריחניות עשירות בגבינות מיוחדות. מתכון מנצח שתמיד זוכה להמון מחמאות.

לביבות גבינה ותפוחי אדמה
רכיבים למתכון לביבות גבינה ותפוחי אדמה
100 גרם גבינת עיזים רכה
50 גרם ריקוטה
2 כפות קמח תופח
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן בזיליקום קצוץ
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
1 תפוח אדמה גדול מגורד דק
1 ביצה
שמן זית לטיגון
אופן הכנת לביבות גבינה ותפוחי אדמה
מערבבים את כל הרכיבים בקערה לתערובת אחידה. ניתן לטגן משני צדדים עד הזהבה בשמן זית או לאפות בחום בינוני על נייר אפייה כ 15 דקות מכל צד. מגישים עם רסק תפוחים על פי המסורת או שמנת חמוצה.
 
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf