לביבות תפו"א וגבינה

לביבות תפוחי אדמה משודרגות בטעם נפלא, קלות להכנה.מתאים לילדים.לביבות ללא טיגון.

לביבות תפו"א וגבינה
רכיבים למתכון לביבות תפו"א וגבינה
1 תפוח אדמה מגורר דק
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
2 כפות קמח תופח
1 כף בזיליקום קצוץ דק
מלח
אופן הכנת מתכון לביבות תפו"א וגבינה
 
מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה, מחממים מעט שמן זית במחבת, יוצרים עם ידיים רטובות לביבות ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
ניתן גם להניח את הלביבות בתבנית על נייר אפייה ולאפות בחום בינוני כ-20 דק' עד להזהבה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf