לביבות תפוחי אדמה מתובלות, משודרגות בריאותית, ללא טיגון. לביבות שילדים אוהבים.

רכיבים למתכון לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק ומרווה
1 ק"ג תפו"א מגוררים (ומסוננים)
5 בצלים ירוקים קצוצים דק
10 עלי מרווה טריים קצוצים דק
2 ביצים
1 כף קמח
1 כף פירורי לחם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת מתכון לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק ומרווה
מערבבים את כל רכיבי הלביבות ומטגנים משני צדדים או יוצרים תלוליות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דק' בתנור שחומם מראש על חום בינוני.