לחם בולגרי

מתכון מצויין מהמטבח הבולגרי, לחם בארומה משכרת של גבינה.

לחם בולגרי
רכיבים למתכון לחם בולגרי

5 כוסות קמח
4 כפות שמרית
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
150 גר' גבינת קצ'קבל מגורדת גס
שמן למריחה

אופן הכנת מתכון לחם בולגרי

מערבבים את כל הרכיבים כ- 8 דקות במהירות גבוהה במעבד מזון. מניחים לתפיחה (מכסים במגבת לחה). לשים מעט את הבצק ושוב מתפיחים בתוך התבנית. מורחים מעט שמן מלמעלה ומתפיחים שוב כחצי שעה, אופים חצי שעה בחום בינוני בתנור שחומם מראש.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf