לחם בצל

לחם ארומטי במיוחד, מאפה בצק חלומי.

לחם בצל
רכיבים למתכון לחם בצל

1 ק"ג קמח
1 קובייה של שמרית
2 בצלים קצוצים מטוגנים
1 כף מלח שטוחה
¼ כוס שמן
2 כפות ליצוף
כ - ½2 כוסות מים

אופן הכנת מתכון לחם בצל

מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות. משהים למנוחה בקערה מכוסה ל 10 דקות. יוצרים 2 כיכרות ומשהים לתפיחה במקום חמים כשעה וחצי. יוצרים חתכים בעזרת סכין ואופים כ 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה. מומלץ להכניס לתנור בעת אפיית הלחמים קערה עם מים רותחים. מצננים על גבי רשת.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf