לחם מתוק- ללא סוכר

לחם בריא במיוחד, המתכון עשיר בחלבונים מן הצומח, סידן, חומצות שומן חיוניות וסיבים תזונתיים.

לחם מתוק
רכיבים למתכון לחם מתוק
½ כוסות קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות שמן קנולה
¼ כפית קינמון
1 כף טחינה גולמית
6 תמרים יבשים קצוצים דק
2 כפות ליצוף
1 ורבע כוסות מים
אופן הכנת מתכון לחם מתוק
מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה בקערה, מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים 30 דקות עד הזהבה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf