לחם כפרי עם המון טעמים ותבלינים.

רכיבים למתכון לחם עשבי תיבול
אופן הכנת מתכון לחם עשבי תיבול
מחממים מעט את החלב וממיסים בו את השמרים, מוסיפים את המלח והליצוף ומניחים לעמוד כ-10 דקות. יוצרים מהקמח כעין גבעה עם גומה בראשה, שופכים בגומה את השמרים המומסים ולשים את העיסה בידיים מקומחות עד ליצירת כדור בצק. מכסים את הבצק במגבת ומניחים בצד למשך חצי שעה. תולשים את עלי התבלין מהגבעולים, שוטפים היטב ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מהנוזלים. מכניסים את עלי התבלינים למעבד מזון וקוצצים אותם דק. טורפים את הביצים, מוסיפים להן את השמן והתבלינים ומערבבים היטב. את הבצק שתפח בינתיים מניחים בקערה, מוסיפים את הביצים והתבלינים ולשים את הבצק שנית עד שהוא הופך לרך וגמיש. (בעת הצורך ניתן להוסיף מעט חלב פושר). מניחים את הבצק בתבנית אפיה מוארכת ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות.