לחמניות בטטה וגבינה

לחמניות תפוחות וזהובות עם הפתעות טעימות.

לחמניות בטטה וגבינה
רכיבים למתכון לחמניות בטטה וגבינה

2 בטטות בינוניות
2/3 כוס מים
2 ו-¾ כוסות קמח מלא
¼ כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות עלי רוזמרין טריים קצוצים
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה טרופה למריחה.

אופן הכנת מתכון לחמניות בטטה וגבינה

מכניסים את כל החומרים חוץ מהביצה הטרופה למעבד מזון ולשים כ- 10 דקות. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים, ומניחים במרווחים גדולים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים עוד כחצי שעה. מורחים בביצה הטרופה ואופים בחום של 190 מעלות עד להזהבה כ-30 דקות.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf