מאפינס פרג ושוקולד- ללא סוכר

לאוהבי הפרג, שילוב מושלם בין פרג לשוקולד, מאפינס ללא סוכר.

מאפינס פרג ושוקולד
רכיבים למתכון מאפינס פרג ושוקולד

 ¾ כוס שמן קנולה
 4 ביצים
 1 כוס ליצוף
 1 כוס מיץ תפוזים
 ½ כוס אבקת קקאו
 2 כוסות קמח תופח
 1 כוס פרג טחון טרי

 

אופן הכנת מתכון מאפינס פרג ושוקולד

יש להקציף את הביצים עד לקבלת קצף יציב, להוסיף בהדרגה את שאר הרכיבים ולמלא בתבנית שקעים משומנת, אופים 20-25 דק' בחום בינוני.

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf