מנגולד מאודה

תוספת טעימה, בריאה וקלה להכנה לארחה בשרית. המנגולד הוא עלי סלק העשירים באנטי אוקסידנטים.

מנגולד מאודה
רכיבים למתכון מנגולד מאודה
1 חבילה של עלי מנגולד טריים
¼ כוס שמן זית
מיץ מ-1 לימון
2 שיני שום כתושות
½ כפית מלח
½ כפית שבבי צ'ילי
אופן הכנת מנגולד מאודה
חותכים את עלי המנגולד לחתיכות גדולות. במחבת רחבה מחממים שמן זית. מקפיצים את עלי המנגולד במחבת עם שיני השום, שבבי הצ'ילי ומעט מלח.כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד. מכבים את האש ומערבבים פנימה את מיץ הלימון.ניתן להוסיף גם גבינת פרמז'ן מגוררת לפני ההגשה ולהגיש עם ביצה קשה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf