מרק אפונה יבשה

מרק משובח, מזין וקל הכנה של אפונה יבשה.

מרק אפונה יבשה
רכיבים למתכון מרק אפונה יבשה
½ אפונה יבשה
3 בצלים פרוסים
2 שיני שום שלמות
מעט טימין
ליטר וחצי ציר ירקות
מלח, פלפל לבן
1 כוס יין לבן
אופן הכנת מתכון מרק אפונה יבשה
מטגנים את הבצל בשמן על אש קטנה עד להזהבה. מוסיפים את האפונה לתוך תערובת הבצל, מערבבים היטב ומתבלים. מוסיפים את היין וציר ירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים למשך 40 דקות.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf