מרק טופו ופטריות

מרק עשיר בחלבונים מן הצומח, פטריות ארומטיות מסוגים שונים, בניחוח אסייאתי.

מרק טופו ופטריות
רכיבים למתכון מרק טופו ופטריות
2 כפות שמן קנולה
1 חב' פטריות שמפיניון חצויות
1 חב' פטריות פורטובלו חתוכות לרצועות
200 גרם טופו חתוך לקוביות
2 כפות רוטב סויה
1 כפית אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטמט)
ליטר וחצי מים
4 גבעולי עירית קצוצה לקישוט והגשה
אופן הכנת מרק טופו ופטריות
בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הפטריות משני הסוגים כ 10 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים פנימה את הטופו ומטגנים קלות. מוסיפים את רוטב הסויה, אבקת מרק העוף והמים ומבשלים על אש נמוכה כ-½ שעה. מוזגים את המרק לכלי הגשה ומעטרים בעירית הקצוצה.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf