מרק צבעוני דל קלוריות, עשיר בירקות רבים וטעים להפליא.

רכיבים למתכון מרק ירקות כפרי
אופן הכנת מתכון מרק ירקות כפרי
קולפים תפוחי האדמה, גזר, קישואים, גמבה, עגבניות ובצל וחותכים לקוביות בינוניות. מטגנים את הבצל בסיר עם מעט שמן זית עד להזהבה. מוסיפים את הגזר ומבשלים כ- 10 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה, קישואים, הגמבה והעגבנייה. מבשלים הכול יחד כ- 20 דקות ומידי פעם בוחשים. לאחר 10 דקות מוסיפים חצי כוס מים. מוסיפים מים לתוך הסיר עד לכיסוי הירקות. מוסיפים את הסלרי ומתבלים במלח. מרתיחים את התבשיל כ- 10 דקות. לאחר מכן מורידים את האש למשך 5 דקות נוספות והמרק מוכן.