מרק עגבניות סמיך ומשביע, בשילוב גריסי פנינה. ארוחה מזינה ושלמה בסיר אחד.

רכיבים למתכון מרק עגבניות וגריסים
אופן הכנת מתכון מרק עגבניות וגריסים
בסיר רחב מזהיבים את הבצל והשום בשמן כ- 5 דקות. מערבבים מידי פעם. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים כשתי דקות, מוסיפים את הרסק ומערבבים. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגריסים והמרק ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, פפריקה ועשבי התיבול. טועמים, מתקנים תיבול ומבשלים מכוסה על אש נמוכה 40-50 דקות, עד שהגריסים רכים מאוד.