שילוב טעים ובריא של עוף, ירקות ועדשים. מרק עשיר בחלבונים, מינרלים וברזל.

רכיבים למתכון מרק עדשים ועוף
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3-5 שוקי עוף
4 שיני שום קצוצות
4 גזרים פרוסים לעיגולים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
250 גר' עדשים חומות
1 עלה דפנה
מלח ופלפל שחור
אופן הכנת מתכון מרק עדשים ועוף
בסיר גדול ורחב מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים את העוף ומשחימים קלות מכל הכיוונים. מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומכסים במים. מבשלים כ -45 דק' על אש נמוכה, מתקנים תיבול ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.