מרק פול ירוק

מרק צבעוני ורענן, עשיר בפול ירוק והמון ירקות וטעמים.

מרק פול ירוק
רכיבים למתכון מרק פול ירוק
1 ק"ג פול ירוק קפוא
1 לפת גדולה, קלופה וחתוכה לקוביות
2 כרישות שטופות ופרוסות
2 גזרים חתוכים לרצועות
3-2 גבעולי סלרי
4 ליטרים מים (16 כוסות)
½ כוס כוסברה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים
1 כפית פלפל לבן
½ כפית כורכום טחון
מלח לפי הטעם
אופן הכנת מתכון מרק פול ירוק
מפשירים את הפול ושמים בסיר גדול. מוסיפים את הלפת, הכרישות, הגזרים, הסלרי והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות יתרככו. מרסקים בממחה חלק מהירקות, מוסיפים את התבלינים והכוסברה ומבשלים כ-30 דקות נוספות. מעטרים בבצל ירוק ומגישים.
קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf