תערובת בקר מקסיקנית למילוי טורטיות.

רכיבים למתכון נתחי בקר לטורטייה
אופן הכנת מתכון נתחי בקר לטורטייה
מערבבים את הבצל, העגבנייה והפלפל החריף בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון. מועכים את האבוקדו ומתבלים בלימון, מלח ופלפל. מורחים את הבשר בשמן ומתבלים בתערובת הגריל, צולים מעט את הנתחים במחבת- כל אחד על פי מידת הצלייה המועדפת עליו. פותחים טורטייה על הצלחת, מורחים מעט מממרח האבוקדו, מניחים סלט ועליו את פרוסות הבשר. מגלגלים וטורפים!