נתחי בקר לטורטייה

תערובת בקר מקסיקנית למילוי טורטיות.

נתחי בקר לטורטייה
רכיבים למתכון נתחי בקר לטורטייה

***מתכון לאדם יחיד- תכפילו כאוות נפשכם
200 גרם פרוסות בקר טרי
2 כפות שמן זית
קורט תבלין גריל
1 יח' טורטייה
½ אבוקדו קלוף
לסלט:
¼ בצל אדום פרוס דק
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 וחצי פלפל חריף טרי
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מיץ מחצי לימון טרי
מעט עלי בייבי/ עלי חסה

 

אופן הכנת מתכון נתחי בקר לטורטייה

מערבבים את הבצל, העגבנייה והפלפל החריף בקערה ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון. מועכים את האבוקדו ומתבלים בלימון, מלח ופלפל. מורחים את הבשר בשמן ומתבלים בתערובת הגריל, צולים מעט את הנתחים במחבת- כל אחד על פי מידת הצלייה המועדפת עליו. פותחים טורטייה על הצלחת, מורחים מעט מממרח האבוקדו, מניחים סלט ועליו את פרוסות הבשר. מגלגלים וטורפים!

קטגוריות מתכונים
Tivoni Lizuf