מאפה בשר טלה טעים להפליא, מנה מצויינת מהמטבח הלבנוני.

רכיבים למתכון סיניה
אופן הכנת מתכון סיניה
מערבבים את הבשר, הבצל והפטרוזיליה ומתבלים. מטגנים במעט שמן את תפוחי האדמה ומצננים. בתבנית אפייה מסדרים את תפוחי האדמה בצורה אחידה ומשטחים מעל את תערובת הבשר ומעל את פרוסות העגבנייה ופרוסות הבצל. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-20 דקות. מערבבים את הטחינה עם מים קרים ומתבלים במלח ולימון. יוצקים את הטחינה מעל ומחזירים לתנור ל- 7 דקות נוספות, מפזרים צנוברים מעל ומגישים.