סלט בריא ומיוחד, עשיר בסיבים תזונתיים וקל לעיכול.

רכיבים למתכון סלט בורגול מתוק
אופן הכנת מתכון סלט בורגול מתוק
שמים את השמן והליצוף בסיר רחב, מחממים מעט, מוסיפים בצל ומאדים תוך ערבוב עד לשקיפות. מוסיפים גזר, מלח וקינמון, מערבבים כ-2 דקות, מוסיפים 1/3 כוס מים ומנמיכים להבה. מכסים ל-5 דקות. מוסיפים את הבורגול והחמוציות ומערבבים. מכסים ומבשלים עוד כ-5 דקות. מוסיפים שמיר וצנוברים, מתקנים תיבול, מכבים את האש, מכסים ומשאירים לעמוד עוד כ-10 דק'. לפני ההגשה מזליפים מעט שמן זית מעל.