סלט מתוק וצבעוני על בסיס בורגול, מתאים במיוחד לאירוח.

רכיבים למתכון סלט בורגול, בטטה ותפוחים
אופן הכנת מתכון סלט בורגול, בטטה ותפוחים
במחבת מחממים את שמן הזית. מוסיפים פנימה את הבטטות, המלח והפלפל ומטגנים תוך ערבוב כחמש דקות עד שהן מתחילות להשחים. מוסיפים את הבצל והתפוחים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מוסיפים את הליצוף ומבשלים יחד עוד דקה. מוסיפים את הצימוקים עם מיץ הלימון ומבשלים עוד כ-2 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה. מערבבים לקערת הבורגול את התערובת, מוסיפים עוד שמן זית, מלח ופלפל ולבסוף את הפטרוזיליה והנענע הקצוצים. מגישים חם או קר.